2012. augusztus 22., szerda

Citromisu


Hozzávalók
  • 40 dkg BABAPISKÓTA 
  •  250 g mascarpone krémsajt
  •  5 dl Hulala
  •  3 tojássárgája
  •  20 dkg porcukor
  •  1 habfixáló
  •  3 db citrom

  • Elkészítjük a krémet. A tojások sárgáját a porcukorral és 1 citrom levével + reszelt héjával habosra keverjük, hozzáadjuk a mascarponét, majd egyneművé dolgozzuk, végül a kemény habbá vert tejszín 2/3 részét is a kémhez tesszük. 2 citrom levét kicsavarjuk, teszünk bele cukrot, és ebbe mártogatjuk a babapiskótát. Sorban letesszük egy jénaiban.Rátesszük a krém felét, és megint egy sor babapiskóta jön, és a krém másik fele.Tetejét a kimaradt tejszínhabbal, a barackkal és a citrommal díszítjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése