Hozzávalók
- 40 dkg BABAPISKÓTA
- 250 g mascarpone krémsajt
- 5 dl Hulala
- 3 tojássárgája
- 20 dkg porcukor
- 1 habfixáló
- 3 db citrom
- Elkészítjük a krémet. A tojások sárgáját a porcukorral és 1 citrom levével + reszelt héjával habosra keverjük, hozzáadjuk a mascarponét, majd egyneművé dolgozzuk, végül a kemény habbá vert tejszín 2/3 részét is a kémhez tesszük. 2 citrom levét kicsavarjuk, teszünk bele cukrot, és ebbe mártogatjuk a babapiskótát. Sorban letesszük egy jénaiban.Rátesszük a krém felét, és megint egy sor babapiskóta jön, és a krém másik fele.Tetejét a kimaradt tejszínhabbal, a barackkal és a citrommal díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése