6 evőkanál cukor
6 evőkanál liszt
pici só
1 csomag sütőpor
1 csomag tejszín ízű pudingpor
2 evőkanál cukor
5 dl tej
2 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
bármilyen gyümölcs vagy befőtt
1 csomag gyümölcskocsonyapor
Elkészítés:
6 tojásból a szokott módon piskótát sütünk.
A pudingport az előírás szerint elkészítjük, majd hagyjuk kihűlni. A habtejszínt felverjük, majd beleszórjuk a habfixálót, és kemény habbá verjük.
Ha a piskóta és a puding is kihűlt, a pudingot a habtejszínnel fellazítjuk, majd a piskóta tetejére egyenletesen elosztjuk.
A puding tetejére bármilyen gyümölcsöt tehetünk, lehet befőtt is, és többféle gyümölcsöt is tehetünk, így még finomabb.
A tetejére gyümölcskocsonyaport teszünk, melyet az előírás szerint készítünk el. Pár órát a hűtőben tartjuk, majd szeleteljük.
1 csomag tejszín ízű pudingpor
2 evőkanál cukor
5 dl tej
2 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
bármilyen gyümölcs vagy befőtt
1 csomag gyümölcskocsonyapor
Elkészítés:
6 tojásból a szokott módon piskótát sütünk.
A pudingport az előírás szerint elkészítjük, majd hagyjuk kihűlni. A habtejszínt felverjük, majd beleszórjuk a habfixálót, és kemény habbá verjük.
Ha a piskóta és a puding is kihűlt, a pudingot a habtejszínnel fellazítjuk, majd a piskóta tetejére egyenletesen elosztjuk.
A puding tetejére bármilyen gyümölcsöt tehetünk, lehet befőtt is, és többféle gyümölcsöt is tehetünk, így még finomabb.
A tetejére gyümölcskocsonyaport teszünk, melyet az előírás szerint készítünk el. Pár órát a hűtőben tartjuk, majd szeleteljük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése