- 30 dkg nagy kocka tészta
- 15 dkg füstölt sonka
- 5 dkg vaj
- só
- őrölt bors
- 3 dl tejföl
- 2 tojás
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tojássárgájákat keverd habosra, add hozzá a puha vajat, tejfölt, ízesítsd őrölt borssal, sóval, és szórd bele az apróra vágott sonkát.
A tésztát főzd ki sós vízben, csöpögtesd le, és forgasd a tejfölös masszába. Végül keverd hozzá a tojásfehérjéből nyert kemény habot.
Ezt töltsd egy kivajazott, morzsával meghintett tepsibe, és előmelegített sütőbe, és 30 percig süsd.
Tálalás előtt hagyd kicsit pihenni, hogy szebben lehessen szeletelni.
- 3 dl tejföl
- 2 tojás
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tojássárgájákat keverd habosra, add hozzá a puha vajat, tejfölt, ízesítsd őrölt borssal, sóval, és szórd bele az apróra vágott sonkát.
A tésztát főzd ki sós vízben, csöpögtesd le, és forgasd a tejfölös masszába. Végül keverd hozzá a tojásfehérjéből nyert kemény habot.
Ezt töltsd egy kivajazott, morzsával meghintett tepsibe, és előmelegített sütőbe, és 30 percig süsd.
Tálalás előtt hagyd kicsit pihenni, hogy szebben lehessen szeletelni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése